Sofis mode. Och plommonträd.

mars 15, 2010

Jag satt igår och bläddrade i senaste numret av Aftonbladets modebilaga, Sofis mode. Inte mindre än 68 sidor tjock innehåller den bilder från catwalken, artiklar om och intervjuer med modeikoner, bantningstips, kändisskvaller, gör-om-mig-reportage och allt annat moderelaterat. Och en fyrasidig artikel om en nittonårig tjej från Södertälje som vuxit upp i fosterfamilj.

Öh. Va?

Först 64 sidor nischad tidning, sen fyra sidor om nåt mobboffer. Fyra sidor inklusive bilder. Sisådär en sida text. Var det kanske en tjej som har något med modebranschen att göra, tänkte jag. Det kunde ju förklara saken. Näpp, hon pluggar till behandlingsassistent i nån håla och ses högst oglamouröst rulta fram med sin hund på bilderna.

Alltså.. varför? Vem tror de att de lurar? Har de något stöd eller bidrag som kräver att de har fem procent icke-mode i varje nummer? Vad är dealen? Seriöst! Jag blir provocerad.

Lika provocerad blir jag av att det jävla stolpskottet Annika Marklund, som är krönikör i nämnda bilaga, fått nån slags låsning på sitt plommonträd på hustomten. Nu får det vara färdigtjatat. Vi fattar. Du har köpt ett hus. Där finns en hästhage och ett plommonträd. Grattis. Du kan nu åtnjuta lyxen att kratta mosade plommon från gräsmattan medan lukten av djurbajs kittlar näsborrarna.

Annonser

Ett svar to “Sofis mode. Och plommonträd.”

  1. Anna Says:

    Hittade just hit, och har skrattat sedan dess. Låsning på sitt plommonträd. Du är bäst!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: